Stöd Ukraina genom konstköp

Det som händer i Ukraina berör oss alla. Vi kan alla hjälpa till på något sätt. Före jul, valde jag ut sex originalmålningar på papper, som erbjöd till försäljning där hela intäkten gick till UNHCR. Alla sex såldes och jag kunde skicka 6 600 kronor till Ukraina. Jag är innerligt glad för detta. Glad för att ni köper min konst och för att vi tillsammans bidrar till att hjälpa ukrainarna i deras svåra situation.

Nu har jag valt ut sex målningar till, originalmålningar. De är 20×20 cm, målade på 300 g akvarellpapper i blandteknik (akryl, pastell, kinesiskt bläck och på ett par är det också kollage).

De oinramade målningarna kostar 1 100 kr styck (inklusive passpartout). De inramade kostar 1 500 kr styck. Frakt tillkommer. HELA intäkten går till Läkare utan gränser (negativ media kring UNHCR har gjort att jag valt att byta donationsmottagare) och jag kommer att bifoga ett kvitto och ett gåvobevis. Jag ser fram emot att höra av dig som vill hjälpa till genom att köpa min konst till förmån för Ukraina.